Филм & ТВ

Најдобрите мемиња за новиот „Joker“

8. октомври 2019 - 20:47 | А.С.

Долго очекуваниот филм „Joker“ во режија на Тод Филипс го освојува бокс-офисот, но исто така веднаш стана предмет на мемиња.

Ликот на Џокерот, Артур Флек, во филмот за злогласениот негативец го игра Жоакин Феникс, изведба што според многу критичари ќе му донесе Оскар.

Но, насилството во филмот наиде и на негативни реакции, а корисниците на социјалните мрежи имаат свои реакции на реакциите.

Ова се најдобрите мемиња што досега се појавија за новиот „Joker“. Секако, очекуваме уште многу.