На продажба оригиналниот автомобил на агентот 007

Славниот Aston Martin од 1965 година користен во филмот „Goldfinger” се продава на аукција, а проценетата вредност му е помеѓу 4 и 6 милиони долари милиони. Автомобилот е целосно реставриран.