[Моден Викенд Скопје] Кастинг & фитинг со Ирина Тошева

12-от Моден Викенд Скопје ќе се случува оваа недела, во периодот 21-25 октомври. Дизајнерите што ќе ги претстават новитe модни колекции во склоп на истиот, ги прават финалните подготовки за своите ревии. Одбројуваме до Модниот Викенд Скопје, со поглед во процесот на кастинг и фитинг на манекенките што ќе чекорат на модната писта, презентирајќи ја колекцијата на дизајнерката Ирина Тошева.

Манекенки: Ангелина Блажеска и Сара Миленковска