Мајсторка за нунчаки

Деветгодишната Екаја Сампсон од Канада има црн појас и многу трофеи добиени од различни боречки вештини. Девојчето е мајсторка за боречки вештини, на осум години има освоено црн појас и трипати го има освоено канадското првенство во нејзина категорија.

Знае да ракува со пет различни оружја и е мајсторка за нунчаки.