Љубовта низ фотографии

Bored Panda ги праша фотографите од целиот свет што за нив означува зборот „љубов“. Ова се најдобрите одговори низ фотографии.

Кога се поставува прашањето да дефинираме што значи љубовта, секој од нас има уникатен одговор.