Креациите претставени на Модната недела во Австралија

На Mercedes-Benz Модната недела во Австралија беа претставени најразлични креации како и костими за капење за лето 2019 година. Деталите кои најмногу привлекоа внимание се јакните, капите за капење и чизмите кои се препорачуваат како модни детали за претстојното лето.