Корисни совети и трикови за подготовка пред трчање

Трчањето е наједноставната и најекономичната спортска активност, што секој може да ја практикува. Без разлика дали сакате да џогирате, како што се нарекува лесното трчање или пак да се подготвите за маратон, овие совети и трикови ќе ви бидат од корист.

Благодарност до:  Natusana, Sportvision и Gorska.