Комедијантот Џон Оливер да ви каже нешто за короната

Ете, корона вирусот стигна и до Џон Оливер. Британскиот комедијант кој го води американското шоу „Last Week Tonight“ има неколку работи да ви каже за вирусот, нормално низ смеа и зафрнканција.

Во време на седење дома, дваесетина минути кои дефинитивно нема да зажалите што сте ги потрошиле.