Колумбиска убавица: Натали Кореа

Натали Кореа е модел од Колубија чија кариера е дефинитивно во подем. Убавицата е израсната во Меделин, а нејзиното портфолио покажува дека има работено на различни модни проекти, а се има најдено и на меѓународните насловни странци на Playboy и L’Officiel.