Кои се најдобрите стадиони кои до 2025 треба да бидат готови?

Ширум планетава во тек е изградба или подготовка за отпочнување на градежни работи на повеќе вонсериски стадиони.

Од Индија до САД, од Англија преку Катар до Јапонија, ова се стадионите кои допрва ќе блеснат. Неверојатни градби со најмодерна технологија и вонземен изглед.