Како помина Емилија Кларк на детектор за лаги?

Актерката Емилија Кларк дојде на ред да седне на „жешкото столче“ и да одговара на прашањата на Vanity Fair поврзана на детектор за лаги.

На колку инструменти навистина знае да звири? Колку добро зборува дотраки ѕвездата на „Game of Thrones“? Што мисли за нејзиниот нов филм „Last Christmas“?

Погледнете во видеото.