Како изгледа скејтање во новиот скејт парк во Скопје?

На задоволство на сите скејт, BMX, ролери и тротинет ентузијасти кај нас, минатата недела во Скопје беше отворен новиот скејт парк. Еден од главните иницијатори на ова урбано место е скејтерот Виктор Василевски од Grind House. Како изгледа возење во новиот скејт парк, погледнете во видеото што го снимивме.