Останати спортови

Како хокеарите прават јајце на око?

8. ноември 2019 - 14:52 | Ф.З.

Хокеј јутјуберот Nasher ни открива како хокеарите прават јајце на око. Тој лично на видео ја покажа оваа кулинарска вештина.

Ако мислевте дека хокеарите прават јајце на око како обичните смртници, очигледно сте се излажале. Тоа ни го открива Nasher, големиот фан на хокејот кој во својата кујна демонстрираше правење јајце на око на хокеарски начин.

Навистина импресивно, но не пробувајте дома доколку сепак не сте хокеј играч од НХЛ.