Како ѕвездите на НХЛ се маскираа за Ноќта на вештерките?

Хокејарите од клубовите кои настапуваат во американската НХЛ буквално го обажуваат празникот Ноќта на вештерките.

И оваа година тоа убаво го покажаа. Преку хаштагот #HockeyHalloween по социјалните мрежи ги споделуваа фотките од своите страшни, или пак комични маски.