Како да проверите дали некој ве блокирал на Snapchat?

Snapchat е една од најкористените апликации со повеќе од 190 милиони активни корисници дневно. Ако ја користите оваа апликација и сакате да проверите дали и кој ве блокирал или избришал од листата на пријатели, има неколку начини да го направите тоа.