Како да отворите zip фајл на вашиот iPhone?

Постапката за симнување од одзипување на каков било zip фајл на вашиот iPhone е прилично едноставна.

Тимот на Howfinity состави видео во кое ќе ве води низ постапката чекор по чекор.