Како да ги остварите вашите фитнес цели за 2020 година?

Многу луѓе носат новогодиши одлуки на почетокот на годината и голем дел од нив се поврзани со намерата да почнат да вежбаат или да вежбаат посериозно.

За жал, 90% од луѓето кои носат ваква новогодишна одлука се откажуваат од нејзиното реализирање во првите два месеци.

Доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project - Fitness For Busy Fathers го споделува неговиот метод како да ги остварите и одржите вашите фитнес цели во новата година, како да останете мотивирани и фокусирани.