Како да добиете внимание без да побарате?

Навистина може да биде тешко доколку сакате да го прашате вашиот парнер дали сè уште ве сака. Доколку се чувствувате несигурно, обидете се да најдете начин за суптилно да побарате внимание, без да изгледате ранливо или да прашувате. На YouTube каналот на The School Of Life, дознајте како да го направите тоа.