Филм & ТВ

КАЈГАНА ве носи во кино: Доделуваме влезници за хоророт „Fantasy Island“

24. февруари 2020 - 16:04 | Кајгана

Почитувани читатели,

КАЈГАНА доделува по две влезници на двајца читатели за хорор филмот „Fantasy Island“ во Градско кино Милениум, за проекцијата во 22 часот, во среда, 26 февруари.

Сѐ што треба да направите е да го напишете вашето целосно име и презиме во коментар подолу на овој текст, преку вашиот Facebook профил, и очекувајте да бидете избрани.

Можете да се пријавувате заклучно до 25 февруари до 12 часот на пладне. Еден читател може да учествува само со еден коментар/пријава.

Добитниците ќе бидат известени утре, преку коментар на нивната пријава и во објава на нашата Facebook страница.

Среќно!