Излегувањето и пиењето во 20-тите наспроти во 30-тите

Начинот на излегување и забавување се менува со текот на годините во животот. Во видеото што го снимивме, ги презентираме разликите помеѓу излегувањето во 20-тите, наспроти излегувањето и пиењето во 30-тите години.