Искрени илустрациии за убавините и предизвиците на животот

Бела Сривантана е обична девојка, со обичен живот, која црта необични илустрации. Но, токму тоа ја прави посебна и луѓето се препознаваат во нејзините дела.

Нејзините илустрации се полни со живот, топлина и реалност, што прави да се чувствуваме подобро, знаејќи дека не сме сами во нашите секојдневни будалаштини и предизвиците со кои се соочуваме.