Искрени илустрации за тажната вистина на модерниот живот

Марко Мелграти работи и живее како дигитален номадски илустратор. Пред една година живеел на Бали пред да се пресели во Меделин, Колумбија.

За Bored Panda тој вели дека дел од овие илустрации во галеријата се направени за потребите на клиенти, додека дел се негови лични видувања за секојдневието во кое живееме.