Искрени илустрации за мајчинството искажани низ хумор

Секогаш е подобро со тешкотиите да се справите со помош од мала доза хумор. Барем така мисли уметницата Анастасија Лукова која мајчинството го пресликува низ брутално искрени илустрации кои ќе ве насмеат до солзи.

Таа создава слики за ситуации во кои секоја мајка може да се препознае. И со нив дефинитивно ќе си го подобрите расположението.

Дали се препознавте во некоја илустрација :)