Интервју и unplugged со Сара Мејс

Еден од најмузички едуцираните вокали во Македонија, Сара Мејс е позната на нашата музичка сцена по авторските песни, одличните танцувачки перформанси во македонско танц шоу, како и клупските свирки. Карактеристично за девојката со пердувче обетка е тоа што речиси сите авторски песни се напишани, компонирани и испејани од неа, а кога пее туѓи песни, секогаш им дава свој уникатен осврт. Погледнете го видеото со интервјутои unplugged сесијата што ги снимивме со Сара.