„I'll Be There for You“ доби преработка по повод 25-годишнината на „Friends“

Легендарната песна „I'll Be There for You“ од серијата „Friends“ доби преработка од американската пијачка Меган Трејнор по повод 25 години од емитувањето на првата епизода од најпопуларната серија во светот.

„Friends“ почна со емитување на 22 септември 1994 година и потоа траеше цели 10 години, а најавната песна „I'll Be There for You“ стана култна песна препознатлива за серијата.

Новата верзија е пуштена во етер токму денес.