Идеи за преуредување на спалната соба во есенски тонови

Доколку размислувате за преуредување, есента е вистинското време за да го направите тоа. 

За преуредувањето нема да ви се потребни многу пари, изберете перница во темно портокалова боја, јорган во земјени бои, украсни свеќи, рамки со апстрактни слики кои совршено ќе одговараат на белиот ѕид. Со сигурност ќе ја засакате есента и ќе внесете свежина во спалната соба.

Погледнете ја галеријата и подгответе се за преуредување.