Хитлер навива за Ливерпул и дознава за прекинот на сезоната

Коронавирусот предизвика прекина во Премиер лигата токму во сезоната кога Ливерпул е на прагот конечно после 30 години да ја освои титулата.

Адолф Хитлер навива токму за „Црвените“ и одлуката за прекин не му се допаѓа.