Говор на тело: Седум потези што кажуваат многу за вас

Сигурно веќе знаете дека говорот на телото многу кажува за вас, но дали сте се прашале колку многу и колку конкретно?

YouTube каналот Charisma on Command го анализира говорот на телото и ги издвојува овие седум потези што откриваат најмногу за нас, а вие можете да научите како да ги контролирате за да оставите впечаток на посамоуверена и допадлива личност.