[FWSK] Ивана Пилја: Модната писта треба да биде театар

На последната вечер од десеттото издание на Модниот Викенд Скопје, своја колекција прикажа ексцентричната и авангардна Ивана Пилја. Погледнете како изгледаше ревијата на белградската дизајнерка во чија листа на клиенти покрај другите, се наоѓаат и познатите Дита фон Тиз и Лили Ален.