Фотографии направени во совршен момент

Она што ја прави една фотографија посебна, неповторлива, вредна – со еден збор совршена – најчесто е тајмингот.

Не мора да сте најдобриот фотограф на светот, може само да се најдете на вистинското место во вистинското време и да „чкрапнете“ во тој скапоцен миг.

Ова е избор на фотографии што се направени во тој совршен момент.