Фотогенична мачка од Италија стана Instagram ѕвезда

Алесандра од регионот Лигурија во Италија ѝ отвори Instagram профил на својата мачка Грису, без очекувања дека стане сензација.

Профилот на оваа фотогенична мачка го следат повеќе од 63.000 луѓе, а има и зошто. На фотосесиите понекогаш им се приклучуваат пријателите на Грису.

Грису е прекрасна и плус знае да позира. Животот на мачка навистина е убав.