Чек дис аут

Фејл компилација: Прво скокни, па речи ОП!

7. ноември 2019 - 19:30 | А.С.

Сигурно многу пати сте ја слушнале народната мудрост „Прво скокни, па речи ОП!“, а животот постојано ни покажува ситуации во кои тоа е точно.

Овие спортисти дефинитивно требало да ги послушаат народните мудрости, бидејќи сите до еден прерано прогласија победа и триумф.

Фејл компилација на денот – за памет!