Фејл компилација од падови и незгоди на мраз

Во зима, кога ќе заврне снег може да се случат најразлични незгоди и лизгања на мраз, а новата смешна компилација на Fail Army е доказ за тоа.

Во неа ќе погледнете најразлични ситуации и падови, некои од нив се и малку неудобни :)