Филм & ТВ

Фановите ги растажи појавувањето на Лук Пери во новата „BH90210“

13. август 2019 - 13:50 | Ф.З.

Новата и долгоочекувана сезона од серијата „Beverly Hills“ донесе поделени мислења помеѓу фановите, но една сцена ги трогна сите, онаа кога колегите му оддаваат чест на починатиот Лук Пери.

Додека некои фанови се радуваат што повторно гледаат „Beverly Hills“, другите се збунети поради тоа што наместо омилените ликови на малите екрани ги гледаат глумците како се глумат самите себе.

Во премиерната епизода фановите ги обедини сцената во која Џени Гарт (Кели) и Тори Спелинг (Дона) гледаат стара епизода од серијата. Дилан и Брендон одат на плажа, а Дилан вели: „Добредојде во рајот пријателе. Добредојде на местото каде што соништата се остваруваат“. Потоа на екранот се појавува пораката „За нашиот пријател Лук Пери (1966 - 2019)“.