Една добра причина зошто не треба да се возите со кренати нозе

Тест автомобилот покажа што се случува при судир доколку сопатникот ги има нозете кренато на контролната табла.

По судирот, куклата беше успешно вратена во првобитната положба. Доколку сте на нејзино место, тоа нема да биде случај.