Десетте најзаштитени луѓе во светот

YouTube каналот Alltime10s направи интересна видео листа од најзаштитените луѓе во светот.

Станува збор за славни личности кои ангажираат телохранители или живеат на имоти кои се високо обезбедени. На листата се најдоа Флојд Мејведер, Бијонсе и Џеј Зи, Бил Гејтс, Том Круз, Владимир Путин, папата Франциско и други.