Десет фудбалери кои им докажаа на хејтерите дека вредат

Нашиот омилен фудбалски YouTube канал Football Daily состави листа со десет фудбалери кои добивале незаслужени критики и хејт кога го направиле трансферот, но подоцна покажале дека вредат и за парите и за довербата вложени во нив.

Занемарете го лошиот изговор на некои од имињата и кажете ни дали се согласувате со листата.