Деми Роуз „го запали“ Burning Man

Моделот Деми Роуз има интересен избор на костими за фестивалот Burning Man што се одржува неделава.

Нејзините секси облини изгледаат уште подобро во минијатурните костими во кои потсетува на интергалактичка божица на војната.