Декоративни идеи за уредување на балкони

Не е потребно многу време за уредување на балконот во домот, доволно е да имате желба и можности. Bored Panda направи галерија од декоративни идеи за уредување на балкони.

Со оглед на тоа што повеќето станови по европските градови се мали со уште помали балкони, за да се избегне чувството на клаустрофобија потребно е да се внесе креативност и добар распоред. Овие идеи се само дел од многуте можности што можат да послужат како инспирација.