Дали треба сѐ да споделувате со партнерот?

Најдобро е секогаш да бидете искрени со луѓето, но дали е добро за врската да бидете 100% искрени со партнерот во секој аспект?

Дали можеби не е подобро некои работи да не ги кажете на глас?

The School of Life направија интересна анализа на ситуации во кои можеби е подобро малку да ги „заобиколите“ правилата.

Сепак, на крај, вие најдобро знаете како функционирате со вашиот партнер и која е најдобрата опција за вас.