Забава

„Чук, чук, отворете ми!“

23. август 2019 - 14:04 | М.С.

Мачките се грациозни суштества од друга планета. Самостојни, мили, диви, интелигентни, се дел од епитетите со кои може да ги наречеме. Освен тоа, понекогаш нè воодушевуваат со тоа како успеваат да се снајдат во секоја ситуација.

Погледнете го видеото да видите за што станува збор.