Брутално искрени верзии на логото на познати брендови

Шведскиот дизајнер Виктор Херц направи серијал насловен Honest Logos со верзии на познати дизајни на лого, покажувајќи како би изгледале кога компаниите и брендовите би биле искрени за производите и услугите што ги нудат.

Неговите игри на зборови се моќни, забавни и  - брутално искрени.