Брутално искрени слогани за познатите брендови

Графичкиот дизајнер Клиф Дикинс направи алтернативни слогани за познати брендови што ја одразуваат вистинската суштина за производите и услугите што ги нудат.

Брутално искрени, саркастични и во повеќето случаи, 100% точни.

Кој ви се допаѓа најмногу?