Брутално искрен трејлер за „Hobbs & Shaw“

Американскиот акционен филм „Fast & Furious: Hobbs & Shaw“ доби брутално искрен трејлер според хумористичниот поглед на Screen Junkies.

Во главните улоги се појавуваат Двејн Џонсон и Џејсон Статам кои ги репризираат улогите на Лук Хобс и Декард Шо, заедно покрај Идрис Елба, Ванеса Кирби, Клиф Куртис и Хелен Мирен.

Филмот заработи над 759 милиони долари на светскиот бокс-офис.