Брутално искрен трејлер за „Frozen 2“

Анимираниот филм „Frozen 2“ доби брутално искрен трејлер во кој филмот е виден низ една урнебесно хумористична призма. Филмот заработи над 1,4 милијарди долари и стана анимиран филм со најголема заработка на сите времиња.