МК сцена

„Ајде да се муваме“: Нев со нова песна и спот

5. август 2016 - 10:38 | Кајгана

Невена Нешкоска, попозната како Nev на американската и романската сцена, ја промовираше првата песна на македонски јазик.

Минатата година со „In Love" ги освои македонските листи, а сега повторно објави нова, заразна и лесна песна за летната љубов.

Погледнете го видеото:

Loading the player...