30 генијални решенија за уредување мал простор

Не може секој да си дозволи стан или куќа со голема квадратура, но може со паметно вложување во креативни идеи да го направи просторот со кој располага попријатен и пофункционален за живеење и за работа.

Споделуваме со вас 30 генијални решенија за уредување на мал простор, од кујни и бањи, до дневни и спални соби и работен простор.