23 нови модели на романтични фустани во кои секоја идна невеста ќе се заљуби

Неодамна во Њујорк се одржа свадбената модна недела, каде дизајнерите ги претставија своите најнови предлози за невестински фустани. Во галеријата погледнете избор од нови модели на романтични фустани во кои ќе се заљуби секоја идна невеста.