2019 Mercedes-AMG E63 S: Оваа убавица е ѕвер

Се чини дека не се разликува многу од стандардната E класа, но од оваа убавица се буди ѕвер со брутална моќност од 603 коњски сили, благодарение на битурбо V8 моторот.

Опремен со најновата технологија, овој седан одговара на највисоките стандарди за удобност при возењето.