10 фудбалски клубови кои се најтешко погодени од пандемијата со Covid-19

Пандемијата со Covid-19 ги стави на пауза сите фудбалски натпреварувања и тоа секако се одразува на финансиската состојба на клубовите, но и на формата на фудбалерите.

Football Daily состави листа од 10 клубови кои се најтешко погодени од прекинот на натпреварувањата предизвикан од коронавирусот.